Proiectul Erasmus+ ¨CULTUFORMA – Platforma online pentru predarea / învățarea culturii spaniole¨ este pe cale de a se încheia.

Pe 20 de septembrie la 12.00 se va incheia cursul online. La sfarsitul lui septembrie veti primi rezultatele, asa ca va rugam sa incheiati cursul cu toate testele si auto-evaluarea coresupunzatoare.

Daca inca nu v-ati inscris, inca puteti accesa cursul pe siteul https://cultuforma.apes.edu.rs. Pentru a avea acces gratuit la curs, puteti scrie un email in spaniolă sau engleză la it@apes.edu.rs cu numele, prenumele, localitatea de resedinta si, optional, instituția unde lucrati.

DESPRE CULTUFORMA

In cadrul proiectului, profesorii din Romania, Serbia și Spania au pregatit materiale didactice pentru e-platforma si cursul online. Cursul este structurat in 10 module. Fiecare modul contine un articol, o prezentare PowerPoint, un video si un test despre patru teme, respectiv viața cotidiana, istorie, literatură și arta.

Puteți citi mai multe despre proiect pe pagina noastra (http://www.edu-net.ro/ro/our-projects/adult-education/cultuforma) sau pe pagina proiectului: https://cultuforma.apes.edu.rs.

Acest proiect este co-finanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

 

Tags: , ,