Asociatia Edunet si Inspectoratul Scolar Judetean Dolj va invita sa participati la seminarul National organizat in data de 20 februarie 2020 la Liceul Tehnologic CFR Craiova in cadrul proiectului Ersmus + Parteneriate pentru invatare  TOTVET,  implementat impreuna cu parteneri din Germania, Austria , Spania si Polonia , sub  coordonarea Inspectoratului Scolar Judetean Dolj.

 Principalele rezultate ale proiectului sunt Cursul Masiv Deschis Online (Massive Open Online Course – MOOC) și Resurse educaționale deschise (Open Educational Resources – OER), disponibile pe site-ul web al proiectului:   www.totvet.eu. Puteti citi mai multe in brosura atasata.

 In cadrul proiectului se va organiza cursul online Pregătirea tutorilor pentru formare bazată pe practică care urmărește creșterea competențelor profesionale ale tutorilor şi profesinoniştilor VET și să îi abiliteze pentru a oferi instruire de calitate pentru practica la locul de muncă (WBL) și învăţământul dual (DL).

 Cursul se va desfasura pe platforma Blackboard și se adresează profesorilor care predau discipline tehnice si tutorilor din companii

 Cursul are 4 module bazate pe cele patru unități curriculare, precum și un modul de început cu activități de orientare în tehnologia și mediul de învățare și, la final, un modul dedicat evaluării finale.

 

Cursul începe pe 2 martie 2020 şi se va derula timp de şase săptămâni, până pe 10 aprilie 2020

 Cursul este gratuit. Participanţii vor fi punctaţi şi vor primi certificate cu creditele obtinute la  curs.

 Pentru mai multe informatii si inscriere, mergeţi la  MOOC – TOTVETCompletaţi Formularul de Înregistrare şi alăturaţi-vă Cursului.