Pachetul ARTCademy al cursului de formareBiz-Training  este acum disponibil online. ARTCademy este un proiect Erasmus + ambițios care a fost implementat de un consorțiu format din 9 parteneri din 7 țări europene (Belgia, Cipru, Italia, Polonia, România, Slovacia și Spania).

Scopul și obiectivele acestui proiect sunt menținerea și îmbunătățirea meşteşugurilor și muncii artizanilor ca element al moștenirii culturale, artistice și economice europene. În acest scop, este important să menținem în viață și să protejăm activitatea meșterilor, facilitând fezabilitatea economică și comercială a companiilor lor de artizanat – individuale, micro și IMM-uri, care sunt competitive în majoritatea cazurilor și să le oferim cunoștințe și instrumente pentru a se adapta la noi piețe europene și globale. Cursurile sunt disponibile în 7 limbi, respectiv engleză, spaniolă, slovacă, poloneză, italiană, greacă și română.

Biz-Training acoperă 4 domenii tematice legate direct de nevoile de artizanat și de adaptarea acestora la piața economică competitivă actuală și include 12 cursuri, pe 3 niveluri (de bază, intermediar și avansat):

  • Art-Startup Toolkit
  • Strategia pentru Art-Startup-uri și Art-eprenori și Art-firme
  • Aptitudini digitale
  • Management pentru succes

Toate materialele de formare sunt complet gratuite și accesibile de pe acest link:

http://www.artcademy.eu/training_ro.php?lang=RO 

Edunet este partener  în proiectul ARTCademy.Contactați  pentru mai multe informații despre ARTCademy la

https://www.edu-net.ro/ro/ .

 

Tags: